Ovitki za telefon, modni dodatek ali preventiva?

Približujejo se poletni meseci, kar za večino ljudi pomeni tudi več fizične aktivnosti ter športnega udejstvovanja, predvsem pa izletov v naravo. Pametni telefoni so dandanes nujna oprema za karkšenkoli izlet, bodisi zaradi opcij zajema najbolj neverjetnih fotografij ali pa tistega nujnega telefonskega klica, ki ga pričakujete, ki nikakor ne more počakati do ponedeljka. S tem, ko svoje nove in vedno bolj krhke telefone venomer nosimo vsepovsod sabo, jih izpostavljamo raznim nevarnostim na vsakem koraku.

Pri finančnem bremenu ki ga predstavlja nakup pametnega telefona bi bilo smiselno takšno investicijo tudi zaščititi. Pod pojmom zaščita telefona smatramo ovitke, etuije in pa zaščitne folije ter kaljena stekla, v kolikor neko osnovno, najbolj optimalno zaščito, predstavljajo ovitki za telefon. Na tržišču je moč najti ovitke Caseology, ki ponujajo izjemno razmerje med ceno in kvaliteto. Gre za ameriško podjetje, ovitki Caseology pa se lahko pohvalijo z dokaj unikatnim videzom, kar je redkost na že tako prenasičenem tržišču. Podobno kot ostali večji proizvajalci zaščite za pametne telefone ponujajo več različnih modelov zaščite, ki variirajo v v uporabljenem materialu, barvi in stopnji zaščite. Nekakšno osnovo predstavljajo ovitki serije Daybreak, kjer gre za osnoven monokromatičen gel ovitek na voljo v različnih barvah, za vse popularne modele telefonov.

Envoy serija predstavlja model ki je zelo podoben modelu Spigen Neo Hybrid, saj gre v osnovi za gel ovitek, ki pa je ob stranicah dodatno ojačan s trdoplastičnim bumperjem. Podobosti s prejšno serijo je mogoče opaziti pri modelih Wavelength, kje je trdoplastičen bumper še malce bolj robusten in širok. Treba je omeniti še Clear Back Bumper, Ultra Slim, Envoy, Sleek Armor, Daybreak in pa Skyfal serije, vsaka izmed naštetih pa se ponaša z izjemno prepoznavnih izgledom. Ovitki Caseology takorekoč že konkurirajo vsem največjim proizvajalcem zaščite na tržišču, z vzdrževanjem razmerja med ceno in kvaliteto pa napovedujejo svoj pohod na sam vrh ponudnikov zaščite pametnih telefonov.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja